lørdag 23. mai 2009

Gjøvik

I helga har vi vært i Gjøvik en tur. Kjørte nedover på torsdag og satte opp teltet på Sveastranda Camping. Stor campingplass med mange merkelige mennesker. På fredag skøt Sigurd 3 stevner, jeg to. Resultatene er ikke så mye og stryte av, derfor skriver jeg ikke mer om det. Etter skytinga på fredag kjørte vi tilbake til campingen. Over telefon hadde vi fått beskjed om at både i Bud og i Namsos var det strålende sol og varmt. I Gjøvik derimot var det usle 9 grader og regn. Triste saker. Vi satt i bilen kl 20.30 og såg på teltet i regnet. Raskt bestemte vi oss for å kjøre hjem. Telt med innmat ble kastet bak i bilen før vi kjørte hjem. Kl 04.30 kom vi frem til Namsos i dag tidlig. Sånn passe tussete etter ei lang natt. Sigurd kjørte til kl 00, da sovna han, så jeg kjørte til kl 03. Da måtte jeg sove utansett hva, og Sigurd kjørte siste biten fra Steinkjer og hjem. Ei laang natt.

Tips for å holde seg våken på biltur om natta: Ta for deg hele alfabetet og rams opp alle guttenavn/jentenavn du kommer på. A: Adrian, Arne, Anders, Andreas... Så begynner du på alfabetet igjen og velger ut ett navn for hver bokstav du kunna kalt sønnen din. A: Adrian, B: Brynjar.... Det funker!

Nå har Sigurd investert stort i kulegrill på Rema 1000. Håper bare det er plass på verandaen. I skrivende stund satte han akkurat lokket på grillen, så nå er det bare å finne fram potet, mais, rømme og hvitløkssmør; bakt potet til kvelds. Ha en fin kveld!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar