tirsdag 12. mai 2009

Jumpsuit fra Noa Noa

Jeg var på handlerunde sammen med Christine forrige uke og snublet over denne jumpsuiten på Noa Noa. Fancy ikke sant? Christine skal kjøpe seg en som er i lilla og turkis, den va kjempe søt! Jeg synes den i grå og gul ikke var helt min smak, så den blir det ikke investert i. Men på veg ut av butikken sa damen der at de hadde en i lys lilla også, men den hadde lange bein. Og vips, jeg falt pladask. Fasongen er akkurat den samme som den på bildet, og fargen er baby-lilla. Kjempe fin! Tenkte meg en tur innom Noa Noa i dag for å prøve den. Den var ikke direkte billig, så om jeg skal kjøpe den, må jeg tenke meg godt om.Når jeg ser på bildet nå ser jeg at blonde-bh, stripete sokker og jumpsuit ikke var full klaff. Smykket derimot stod i stil. Så hva synes du? Skal jeg investere i den? :o)

4 kommentarer:

 1. Den va suuperkul!! :))

  SvarSlett
 2. Åh, den fikk i lyst på!! i gul og grå.. hehe.. Ka den kosta egentlig?? Synd dem ikke har Noa Noa her på trakten :) Det finnes en i dongeri på vero moda også foressten, som ligne på den der på bildet:)

  SvarSlett
 3. Ja, i græie ikkje hælt å glæmme dænj ;p Dænj kostæ 700, så d e ikkje bære å kjøpe dænj hæller, må tænke litt på d :) Humm, må på Vero Moda å sjå ;) D e synnj ja, fær dæi he så månge fine klee! Alt e så skjønt å fint i duse sommærfargå :) Trur i må dit i mårgå æn tur.. ;D

  SvarSlett
 4. Kristina.. im shocked

  :P

  SvarSlett