torsdag 27. august 2009

100års dag i Bud

I helga var vi hjemme, for mamma og pappa feiret at de begge har fylt 50 år i år. De leide telt, band og bestilte koldtbord. Det var samlet rundt 70 gjester, slekt, venner og naboer. Jeg, Sigurd og Kjetil var bartendere og mikset drinker til den store medalje. Stemninga var god hele kvelden igjennom, og det tror jeg naboene skal ha noe av takken for.

Vi har noen naober som er veldig flinke til å dikte sanger og lage sketsjer, og disse dukket plutselig opp i løpet av kvelden. Det tok virkelig kaka da de kom i samlet tropp med traktorklipperen i front, alle med samme caps og diverse hageredskaper. De masjerte inn i teltet og sang en sang de hadde diktet til mamma og pappa. Og på refrenget holdt de opp en stor plakat med teksten på så vi kunne synge med. Heldigvis fikk jeg filmet hele seansen, gleder meg til å se den igjen!



Dette bildet er tatt fra verandaen vår og ned i hagen til naboen. Vi fikk låne plena for anledningen og satte opp stoort telt.



Pappa hadde rigget opp en gammel båt med segl og lagt kasser oppi så vi kunne sette koldtbordet i båten. Det ble kjempe fint!



Kjetil gjør klar baren til kvelden. Det var en del å bære ned, så trillebåra kom godt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar