lørdag 13. november 2010

Ut på Ikea-tur, aldri sur!

I går dro jeg på jentetur til Trondheim sammen med svigerinna og to veninner. Og for en tur. Svigerinna mi er midt i husbygging og hadde med en rimelig lang liste over flatpakkede saker og ting hun skulle kjøpe, og vi stilte til disposisjon. Vi fant ut at denne ekspedisjonen måtte ha logistikk for å gjennomføres, og turen ble delt inn i etapper. Først på Spar Kjøp, så på Right Price Tiles, til Ikea for å ta første runde med flatpakkede og til slutt siste runde på Ikea for å kose-handle. Og jammen meg så fikk vi det til!

Utfordringen oppstod når bilen, 1 stk Toyota Hiace, allerede oppbevarte ei palle full av glassbyggerstein fra Right Price Tiles og vi hadde 3 fulle traller med flatpakka som skulle inn. Rett utfor utgangen parkerte vi, og 4 driftige damer stablet og stuet, flyttet og lempet, svetta og banna, lo og var flinke. For vi fikk det til! Og ikke minst, det var plass til mer ;o)

På toppen av dette fjellet fikk vi smette inn et stort bilde som dekte taket i bilen, stappa inn ørten Ikea-poser og slengte igjen luka i håp om at dette måtte gå bra. Anbefaler forresten å ta turen til Ikea sent en fredags kveld, da er det rolig og lite folk der, herlig. Det ble ikke den store handleturen på meg, fikk unna litt julegaver og kjøpte meg lyslenke. Den fine potta til sviblene fikk jeg av svigerinna som takk for hjelpen. Ingen årsak, dette må vi gjøre igjen! Snarest!


2 kommentarer:

  1. Kan i spør korti dåkkår kom hæm?? Sia dåkkår ikkje ha komme fram når klokkå va to mæna i!! hehe.. ;)

    SvarSlett
  2. Me kom fram te æt egentli så ha me fri æt par dage fram i ti, å me ha slæktningæ i Trondheim å bu mæ, så her va d ingen hast ;) Me va hæme i hal 12 tia, så d vart ikkje så ille :) Å på torsdag ska i te løå mæ møblæ i Molde!! :D

    SvarSlett