fredag 25. mars 2011

Verandaens ABC: Store fremskritt!!

Sent i går kveld kom delegasjonen fra Bud, og før klokken passerte 7 i dag tidlig var Sigurd ute med snøfresen. Pappa var også tidlig i gang ute, og siden har de holdt på. Og det har gått rasende fort! Det som i dag tidlig var 3 hauger med materialer er nå ferdig reisverk klar for terassegulv. Stakkar lille pus som ikke har vært ute det siste døgnet ble livredd da han kom ut ytterdøra og fikk se en festning av en veranda og et totalt forandret inngangsparti.

Noen snekkerdetaljer skal jeg ikke gå inn på, men reisverket er oppe, og alt er klart for å skru gulvet. I skrivende stund er en snekker, en murer og en ingeniør i gang med å skru fast de første terasseplankene. Spennende! Vi har allerede erklært verandaen som Namsos's nye storscene *smiler*

I morgen håper vi på å feire vaffelens dag på etterskudd på verandaen. Helst i strålende sol. I dag har det vært veldig varierende, vi har vært innom det meste fra sol til snøstorm. Nå er det klart for gullrekka og moussaka, og jeg tipper noen sovner litt tidlig i sofaen i kveld. Spent på hvordan verandaen ser ut på denne tiden i morgen.

Ha en fin fredagskveld!


1 kommentar:

  1. far din ekje hælt mæ på posinga på bilde der ;P

    SvarSlett