tirsdag 31. mars 2009

Påska nærmer seg, og en ferie hjemme i Bud skal bli herlig. Har ikke vært hjemme siden jula, det begynner å bli veldig lenge. Så, mandag 6. april pakker vi full bilen og kjører hjemover. Har et par ærender på Ikea, og dersom du har noe du skulla hatt der, legg inn bestilling, vi kan ta det med. Så snille er vi :)

Har fått mange positive tilbakemeldinger på naustfesten. De mest ivrige er Lene og Lotte, og jeg gleder meg til å møte de igjen! Hilde, Tove, Marius og Charlotte R. har også sagt de kommer. Kanskje det er flere som har sagt i fra, men hukommelsen har svikta. Foreløpig ser det ut til at onsdagen blir den store dagen, jeg satser på at det ikke er så mange som skal jobbe på torsdag, og kan derfor ta den helt ut på onsdag. Yeah!

Og kjære Haavard... Jeg har flittig holdt kontakt med Kjetil i det siste, for å samkjøre når dere legger til havn og når det er fest på naustet. Han har fortalt om din, kanskje litt desperate, situasjon (tror Kjetil og er i samme (seil)båt), derfor er du hjertlig velkommen på naustfest. Jeg skal invitere så mange som mulig av mine veninner, så er det opp til deg å kaste ut snøret. Kanskje det ender i et napp?

Kjetil og Haavard. Se da jenter, er han ikkje skjønn?

4 kommentarer:

 1. Seriøst? Ønska at du kjøpe me ett klesstativ fra ikea ;) Kosta 150 kr ;p Ei stång bære vettu, men fota da. Kan føre over penga t d på fårhånd om du treng ;)

  SvarSlett
 2. Sjokk æt du skulla hatt d klesstativ da :p
  Mæn sænnj me linken t nættsiå på ikea, så kanj i sekkert ta d mæ om biln ikkje bli smekkfull :)
  Pængænj ordna me på fæstn :)

  SvarSlett
 3. http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/16684783

  Kan hende d e utsolgt da. Men om du finn på d å he plass kan du nå kjøpe ett slik ett ;) Må ha mær plass ;)

  SvarSlett
 4. Ta va no æn snedi sak ja, i ska sjå om i finnj! :)

  SvarSlett