mandag 26. oktober 2009

Dugnad i hagen

I går ble det plutselig hagedugnad. Den var ikke planlagt. Men så snart både Arnt og Abrahamsen kom med motorsag og trær og greiner søkte til plena, var vi i gang. Vi har snakket om å fjerne noen trær og sage ned noen greiner på fremsiden av huset, så sola får slippe til. Så planene var klare, var bare arbeidslysten det stod på. Det hele gikk egentlig ganske fort unna. Arnt og Sigurd gikk løs med motorsaga, jeg kvista med saksa og Abrahamsen monterte ned det gamle gjerdet. Etter det kappa Sigurd greinene til ved som jeg trilla inn i skjulet og stabla. Flinke meg. (Det var tungt!) Til slutt fylte vi to hengerlass med kvist og kjørte det bort. Så på en dag greide vi å rote det voldsomt til i hagen, og bli ferdig med ryddinga samme dag. Litt skryt må man jo ha... Nå står det igjen noen stabler med tjukke kubber som må klyves og gjerdet er stroppa fast på tilhengeren, klar for den siste ferda til Sandmoen.

Etter middag i går var jeg sliten og meget lysten på en dusj. Men neida, Sigurd hadde andre planer. Rett ned i oppussingsverdenen for neste økt. Vi la plast på badgulvet og så isolasjon. Og det var ikke så enkelt som bare "å legge plast og isolasjon". Så det må du ikke tro, det tok sin tid. Da omsider arbeidsøkta på den hellige hviledagen var over, tok jeg meg en etterlengtet dusj, hoppa i pysjen og kosa meg med strikking og Tore på sporet.
Her er et bilde mamma har tatt, før hagedugnaden.Midt under akten, hagen ser ut som et katastrofeområde.Dugnadsgjengen. Arnt, Sigurd og Abrahamsen.

1 kommentar:

  1. Dåkkår e so flenke atte! Imponert over kor dåkkår står på i!:-)

    SvarSlett