onsdag 9. desember 2009

Oppussing

For noen uker siden var mamma og pappa her for å hjelpe oss med oppussingen. Sigurd og pappa jobbet nede med rukleing på badet, gulv og lydhimling på hyblene. Jeg og mamma begynte å male oppe i gangen. Før var den brun og veldig mørk, rett og slett gått ut på dato. Nå derimot, etter et par strøk med fargen Sand ble det mycket bra! Gjenstår å male ferdig noe pirkarbeid i trappa, venter bare på litt arbeidslyst...

Er veldig glad for at vi ble ferdige med veggene mens pappa var her, for han har ikke direkte høydeskrekk. Jeg var oppe noen turer selv, men var så skjelven i beina etterpå at jeg hadde problemer med å stå normalt. Forhåpentligvis er det et par uker til neste maleprosjekt, nå er jeg mildt sakt lei.

Nå som vi har fått mobilt bredbånd dukker det vel opp oftere innlegg med bilder av oppussingsprosjektene våre. Har i det siste bodd uten internett og tv, på grunn av NordTrøndelag Elektrisitetsverk og deres "kundeservice". Men livet uten nett og tv er faktisk herlig! Utfordrer dere til å prøve 3 måneder uten og se hva tiden blir brukt til. Vertfall noe mer nyttig enn Face'n ;o)


1 kommentar:

  1. tja, face'n e no nytti au da:P
    Ser ut t å bli fint ta her! :)

    SvarSlett