lørdag 25. september 2010

Skattekiste og vedkasse

Når vi var i Elverum kjørte vi innom noen brukthandlere, etter en del forhandling og kompromi. Det viste seg nemlig at guttene synes dette var ekstremt ubehagelig. Å kjøre inn på gårdsplassen til fremmede folk og bare gå rett inn i fjøset/garasjen/skuret og se hva de hadde! Det faktum at selgeren skiltet i hver en sving de siste 3 km og ble kjempe glad for å se at det kom besøkende og ville se hva hun hadde brydde de seg ikke om. Eller kanskje de var så forfjamset at de ikke fikk det med seg... Men her kjøpte jeg meg ei kiste og 3 gafler, meget fornøyd.

Tidligere på samme tur hadde vi vært i Sverige og kjøpt godis, mye godis. Så på Landsskytterstevnet ble kista brukt til godtekiste, og den var sprengfull. Kista vekte litt oppmerksomhet og det tok ikke lang tid før skytterne på skyttercampen skjønte hvor det var noe godt å få.

Nå står kassa på stua og nyttegjør seg som vedkasse. For den er jo veldig fin! Og der skal den få stå til vi setter inn vedkjelen og kassa får en ny misjon. For nå er det jo kasse med historie, til og med en prinsesse har stilt ut premiene sine på den, sammen med en norgesmester og Norges nest beste lagskyttere! Nei, kassa må få stå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar