lørdag 27. november 2010

Klar til advent!

Etter gårsdagens titt på kalenderen og orientering om hvor nærme adventstiden faktisk er, har jeg pyntet til både advent og jul. Nesten ihvertfall.Ser at bildene ble litt mørke, men til opplysning er det mørkt her døgnet rundt. Nesten. Og veldig kaldt, ikke at det har noe med lyset å gjøre... Men, kassene med julepynt gravde jeg frem og skulle egentlig bare ta frem adventstaker og all lilla førjuls-pynt. Også skulle jeg bare stryke gardiner og duker så det er klart.

Før jeg vet ordet av det har jeg hengt opp julegardiner på både soverommet og kjøkkenet, dukene er på plass, kopper hengt opp og sløyfer og bånd både her og der. Ikke spør meg hvordan det tok til...

Mons som har tillatelse til å ligge på spisestuebordet (ikke bra) sov på duken da jeg skulle legge på ny. Og han er jo så søt når han sover, går ikke an å vekke han da, derfor flyttet jeg en sovende Mons i duken. Der ligger han og sover enda, Matmonsen. I skrivende stund fikk jeg beskjed om at Sigurd hadde invitert til vorspill hos oss. Og her ligger nisser, julepynt, juleduker, bobleplast og pappesker strødd. Såe... Snakkes!!!


2 kommentarer:

  1. Du e herved den første i kjenne som har julegardiner på soverommet!!! Hihihi:)) No he me fløtta inn, deilig ja :)))

    SvarSlett
  2. Haha!! Du skjønna, d va æt par julegardinå te overs, åsså va dæi så søøt ;)
    Gratulere så mykjii!! Gler me t å komme å sjå :D

    SvarSlett