fredag 26. november 2010

Med advent rundt hjørnet

For å skryte litt har jeg enda ikke tittet i eskene med julepynt, noe jeg hadde planer om da vi tømte mørkeloftet. At jeg har greid og holdt meg kan også ha noe med at eskene står stablet sammen med mye annet rot på gjesterommet, et prosjekt det ikke frister å begynne med. Har du tenkt deg på besøk og må overnatte, si fra i god tid!!

Men nå kjenner jeg advent kommer i ei rasende fart og i delvis panikk i går ble Namsos by gjennomsøkt etter fire lilla kubbelys. Disse fire lysene var alt jeg ba om, i tillegg til gardiner til kjøkkenet, julegaver og øredobber, men dog verken Nille x2, Europris, Black Design, Kid eller Princess hadde helt enkle lilla kubbelys. Og da gav jeg opp.

Derimot fant jeg ei ny adventstjerne, type trekkspill-stjerne i papp som man bretter og ut knyter sammen. Og den var så fin! Jeg spurte Sigurd om vi kanskje like så godt skulle henge den opp nå, siden den lyste så fint. Men nei, ingen kjære mor her. Så nå henger stjerna uten lys i stua og venter på at ventetiden endelig skal begynne...

Lenka med klyper for postkort og lignende er kjøpt på Sjarm i Elnesvågen hjemme, en sjarmerende og spennende butikk. Jeg traff på Søskenbarn Hilde der og hun kunne fortelle om flere som hadde kjøpt likens, samt jeg og mor. Derfor kan vel dette betegnes som slektslenka...? ;o) På bruktbutikken i Elnesvågen fant jeg Det Nye Testamente og Salmebok, passer fint sammen med Kristina - Hun ofret kronen for kjærligheten. Og med disse bøkene kan vi trygt gå julen i møte. Ha ei fin helg!


1 kommentar:

  1. Takk for sist!
    Likte godt lenka di, det er hyggelig med julekort. Vi har forøvrig noen ex av det kortet du har øverst i hus, men spørs om oldemor får et av barna i huset istede, ikke for å fornærme deg altså ;-)
    Gleder meg til å se stjerna. Jag har funnet litt julepynt også, så når Hans er borte i helga kan mor i huset gå amok :-)
    Ha en fin dag!

    SvarSlett