torsdag 13. januar 2011

Nye lifter på kjøkkenet!

Endelig er julegardinene på kjøkkenet borte og vi vender nesen mot vår og lysere tider. Det viser seg at Mons har tisset på mine hvite, fine kjøkkengardiner så de må i klorbad før de skal syes om til puter. Mons har ikke fått noen pekefinger, han er nemlig vår pasient og her finnes ikke grenser for vår omsorg ;o) Historien kommer!

Kjøpte en enkel lift på Princess til jeg finner noen fine til sommeren, for her finnes verken tid eller rom til å sy noe selv. Å være tredjeårsstudent på siste semester før autorisasjonen kommer medfører en del pes. Man rekker til og med ikke nyte at man er ferdig med en eksamen. For man strever allerede med å holde hode over vannet og ikke drukne i måldokumenter, vurderinger, oppgaver og nye eksamener. Da er det pussig at jeg tenker tilbake om noen måneder og tenker at det var ikke så ille i vinter... *smiler*

Liften min ville ikke legge seg i fine bølger nedover, men alle bølgene på bunnen av liften som ei tjukk pølse. Inte bra. Knuteprosjektet var igang, og etter ørten knuter og fantestreker fra Mons ble det slettes ikke så verst! Nå er det bare å fortsette overlevelsen på høgskolen, heldigvis er det lysere tider i møte. Ha en fin kveld!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar