fredag 21. januar 2011

Og lys ble det!

Endelig! Og jippi! En del av stua som har ligget i mørke siden vi kjøpte huset (!) har endelig fått lamper med lys i. Flotte saker! Vi må nok få tak i andre pærer, for 60 W ble rene høyfjellssola her inne. Svoger har også lagt inn fancy lysstyring på fjernkontrollen, så vi har hele 4 soner som kan dimmes uavhengig av hverandre på stua. Kjekt å ha! Vertfall før vi får byttet ut noen lyspærer...

Og her er bildet du etterlyste, morsan! Bordet ble ikke så verst. Det står verre til med stolene, så vi må nok på en aldri så liten runde etter gamle kjøkkenstoler. Er det noen der ute som har noen til overs, er jeg veldig interessert! I denne kroken av stua blir det store forandringer til våren, når vi setter igang med verandaen. 2 av 4 vinduer skal erstattes med dobbel verandadør, stor og fin veranda skal opp, og vi skal slippe sommeren helt inn på stua! Gleder meg! Ikea-hylla skal få ny misjon - oppbevaring av bøker på gjesterommet. Må bare bli ferdig med de først, en bachelor krever en stor stabel bøker. Dette er bare noen av prosjektene på lista, gleder meg til å bli ferdig med studiene så jeg kan sette igang!

Ha en fin kveld!!


2 kommentarer:

  1. Så fint det ble Kristina! Herlig med lys og supert med dimming, for da kan man dimme bort litt rot/støv en ettermiddag man ikke orker å vaske..knis!

    SvarSlett
  2. Takk for tipset, det hadde jeg ikke tenkt på enda! ;)

    SvarSlett