onsdag 16. mars 2011

Verandaens ABC

Endelig igang! Første spadetak ble forsåvidt tatt i høst, da gravde vi ned betongsøyler for å slippe å vente til frosten går før vi kunne begynne til våren. Noe vi er glad for nå når vi klør i fingrene etter å starte opp. Det vi har begynt med nå er å finne frem betongsøylene som var gjemt under snø og is. De må spyles rene før vi kan sette ned søylesko og fylle hullene med ekspanderende betong. For å støype bør det helst være plussgrader, så vi venter til over helga. De små bombenedslagene viser hvor søylene er, og verandaen skal strekke seg fra det store stuevinduet på kortsiden til over inngangsdøren på langsiden.

Huset med det rare i har en liten veranda fra før, men den er under tak og sola slipper ikke til. Når vi får opp den nye tror jeg plassen under tak blir god å ha på fine dager med regn, også blir det supert å skru opp hengestoler der *drømme* Neste helg kommer det en delegasjon fra Bud og huset skal fylles til randen av godt selskap, latter og god mat. Håper virkelig det blir fint vær, for da skal hagemøblene frem fra vinterdvale og vaffeljernet til pers! I skrivende stund er det bare å våkne fra drømmeland og komme seg tilbake til bachelorskriving. Dagens gulerot er pakke i posten ;o)

Ha en FIN dag!


1 kommentar:

  1. Skjønner godt at du gleder deg til ny veranda. Mye fint på bloggen din, gyngestolen ble kjempefin. Har make, men den er rødmalt(har ikke vært i bruk siden 90 tallet), tenkt på å male den i en fin farge og kanskje ta den i bruk igjen. Flott lappeteppe du hekler, imponert over hekleferdighetene dine. Ting tar tid, de fleste har vel uferdige håndarbeidsprosjekter liggende;) klem fra Mona

    SvarSlett