mandag 18. mai 2009

Hytta, MGP og hårbøyleflette

Helga har vært innholdsrik og det har gått slag i slag. Noe som vises godt på leiligheta. Lykken er at rotet finner vi igjen når hverdagen kommer, yey! Var en snartur på hytta i helga, kun grilling, fisking og drikking. En del tissing ble det vel og. Men det var kjempe kjekt, og det kommer til å gjentas! Jentene var grillmestre mens gutta fisket. De fikk en sei og vi brente steika. Legger ved et bilde av grillmeisteren som får prøve seg på IQ-sperra på tennvæska. Moro!




På hytteturen prøvde jeg meg også på hårbøyleflette på Christine. Noe som ble et kjempe fint resultat! Hun passer også veldig godt til å ha håret sånn. Så om du vil lære det, ta kontakt! Eller møt opp så fletter jeg :o)



På lørdagen var det MGP finale her i stua. Jeg og Sigurd låg utslått på sofaen og var utladet etter dagens skytestevne og grilling. Men etterhvert som Rybak'en fikk poeng ble vi mer og mer ivrige. Det endte med at jeg tok på meg fineste kjolen i skapet og vi kjørte til Christine. Der var det høy stemning og masse skrik og skrål. Og der er lov når det er MGP. Da Norge vant kjørte jeg alle mann til byen, ut på livet! Vi sloktnet derimot raskt og Christine fant plassen sin i sofaen vår. Hun begynner å bli rett så husvarm. Bestandig kjekt med besøk i Sverresgate 15.

4 kommentarer: