fredag 9. juli 2010

Bilder til mor

Snart har mamma ferie og det blir flott på mange måter. Blant annet har hun lovet å kjøpe ny mobil, en som ikke setter seg imot å sende og å motta bilder. For av og til (veldig ofte) må bilder sendes til mor, og det er bestandig så kjekt å få bilder. Små gleder i hverdagen deles, alt fra den nye potteplanta, utsikten, det nye innkjøpet og fiskefangsten til pappa. Disse bildene har nesten blitt en nødvendighet, og jeg har mange bilder på lager som er øremerket å vises fram til mor hjemme. Men mamma har ikke tatt ferie enda, altså ingen ny mobil enda, så her kommer bildene av det jeg har prøvd å forklare over telefon. Som kan være litt vanskelig.

De to små pallene fant vi i hagen og Sigurd fikk på død og liv ikke lov å kaste dem, eller legge dem på gulvet i vedskjulet. De er herlig slitt og gamle etter lange tider ute i hagen.

Loppefunnet mitt har fått sin plass på skjenken og oppbevarer lys og gamle teskjeer.
Retroputa flyttet raskt fra stolen og opp i den nye putekurven. Har sett på Bohus og Plantasjen etter stor kurv, men synes prisene har vært drøye. Denne kostet 169 kr på Europris og var midt i blinken.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar