torsdag 21. oktober 2010

Lag en høstkrans!

Vi har et stort tre i hagen, vet ikke hvilken sort det er, men bladene er fine! Plena er dekt av store, røde og brune blader, og litt hvit snø. Etter å ha bært inn et lass ved plukket jeg en bunke blader og noen kvister med inn. Jeg har nemlig investert i limpistol, og den må prøves ut.

Kvistene bøyde jeg og tvinnet hyssing stramt rund. Noe som viste seg å bli en utfordring med en leken kattunge som var veldig interessert i å ta livet av både hyssing og kvister. Det er ikke så nøye å få ringen så fin å rund, den skal dekkes av blader, men tvinn stramt.

Å lime på blader var rene kosen. Artig å legge på blader og dandere som om man er en dyktig blomsterdekoratør. Det er jo lov å håpe ;o) Kransen har fått sin plass på stigen, og jeg hååper bladene holder seg på plass og holder seg fine i lang tid!

Heldigvis fant meisen maten i dag! Det viste seg å være en lur plass, for de bruker å sitte i treet ved verandaen, og vi kan sitte inne og se dem fra sofakroken. Vår firbeinte venn har også oppdaget meisen og har tittet ut vinduet i hele ettermiddag. Og det er ganske lenge til å være en rastløs liten pusekatt. Herlig positur, Mons!


2 kommentarer:

 1. Ser ut som blodlønn!

  Tips for å holde bladene fine "for alltid": Kjøp slik fikseringsspray (tror kanskje impregneringsspray for sko kan brukes). Det går hvertfall an å prøve, det funker hverfall på fryktelig mye annet! :)

  Blir ellers fryktelig imponert over hvor kreativ du er! :)

  SvarSlett
 2. Oi, det må prøves! :) Bladene har krøllet seg, takket være min latskap.. Hadde ikke tid eller ork til å presse bladene og vente til de tørket :p
  Takk for tipset! :)

  SvarSlett