lørdag 16. oktober 2010

Snakk om nedtur!!

Fant dette fine, fiiiine bordet på finn.no i dag, til den nette sum av 400,-. Mannen skulle også selge gamle trevinduer (dette hadde du likt, Søskenbarn Hilde!) og andre skap og greier. Jubelen stod i taket. Både bordet og et vindu hadde jeg kjøpt på flekken. Jeg fant fram målband for å se hvor stort bordet er og om det passer som sofabord. Planene var klare, for bordplata skulle pusses litt for så få to strøk halvblank lakk og understellet skulle få være som det er, måtte bare kappe av beina så det passer til sofaen. O'Lykke, for et fint bord!!

Jeg sendte melding til mannen og fikk svar kjapt: "Kun arkivskapet er igjen!" F***!!!!
Eksamenslesinga hadde gått så mye bedre om jeg hadde kjøpt det bordet. Nå er det mannen sin feil om jeg stryker.


2 kommentarer:

  1. Nei nei neei, hvordan kunne dette skje??? Hvorfor har ikke finn.no en tjeneste hvor man får mail om aktuelle bruktkupp i nærheten?! Sukk, bedre lykke neste gang kjære deg :) Du skulle vært hjemme i helga, og blitt med på gårdsauksjon på Eide :) Jeg har forøvrig nok med mittt ene vindu foreløpig.. ettersom at jeg tryglet og bad om pussemaskin etter å ha håndpusset i ca 5 min.

    SvarSlett
  2. Pappa sa at finn.no sender mail når det er interessante annonser som kommer ut, om du f.eks skal ha en gyngestol :) Syns det BESTANDIG er loppis, bruktmarked eller auksjon hjemme, så urettferdig... Jeg kommer hjem ei helg i november og da BØR det være noe bra ;) Mamma snakket om å dra på auksjon i morgen :) Hihihi, kjenner til den der! Du må sende bilde av vinduet ditt, er litt nysgjerrig ;)

    SvarSlett