onsdag 13. oktober 2010

Ta med deg høsten inn - del 2

Tørketiden er omme! Med andre ord, det tar ca. 2-3 dager å tørke kongler under en ovn som det er fyr i hver dag. Oppskrift er kjekt å ha. Det tar også ca. 2-3 dager for gule bjørkekvister å bli tørre, miste alle blader og finne veien ut igjen. Ypperlig for meg, da kan jeg bruke den fine potta til konglene.

Søskenbarnet mitt kom med forslag om å lage krans av konglene, en super idé! Men hvordan? Heldigvis dumpet Rom 123 ned i postkassa i dag og der tipset de om å sjekke ut bloggen SjarmerendeJul for å få inspirasjon til å lage nettopp kranser av kongler. Anbefaler å ta en titt!

For å lage kransen trenger jeg bjørkekvister, limpistol, tynn ståltråd og enda flere kongler. Men alt dette etter eksamen som nærmer seg med stormskritt. Nå er det psykiatri og geriatri som gjelder.

Som vanlig greide ikke Mons holde seg unna, det var tross alt rørelse ved de meget spennende konglene. Heldigvis ble ikke konglene dratt utover hele stua, hjørnene er allerede okkupert av en million garnnøster...


1 kommentar:

  1. Den kransen tror jeg blir veldigf fin Kristina!! Så moro med stadig nye oppdateringer i bloggen din. Jeg er litt slakk på det feltet nå, men kanskje senere.
    Takk for at du låner bort "kailln" ikveld. Han er så flink, det blir veldig fint!! Jeg var opp med kaffe før ungene la seg.
    Dere er herved invitert på besøk når vi har kommet oss inn:-)

    SvarSlett