torsdag 4. november 2010

Aksjon: Rydd mørkeloftet! Del 2

Mange flotte interiørbloggere velger å ikke vise bilder av rot, men stabler det bort og knipser elegant bilder av et strigla hjem. Her er det andre boller. For å rydde må man rote og det hører med, hvorfor ikke vise det også. I ettermiddag har vi tømt resten av mørkeloftet og jeg har gravd meg ned i utallige esker og poser. Fant enda flere skatter i dag! Gangen ble fylt opp og det var esker over alt.
Synes denne vogna var så søt! Har dessverre ikke plass til den eller noen idé om hva jeg kunne bruke den til, så den havnet på hengeren. Men om duvil ha den, vet du hvor du finner den!

Denne rammen gleder jeg meg til jeg finner speil til! Hadde helt glemt at den var der oppe og gleden var stor da Sigurd sendte den ned. Nå får den stå snau til pynt, til jeg finner ut hvor den skal.

Denne ramma mente Sigurd vi hvert fall ikke hadde noen bruk for. Jo, det har vi. *punktum* Og om ikke jeg vil ha den likevel, er dette i mamma's gate så da kan hun få den.

Etter at alle pappeskene hadde landet sendte Sigurd ned den ene trekassa etter den andre. O'Lykkeee! Disse to var fine og brukbare, mens de andre havnet på hengeren. De skal ikke males, pusses eller noe som helst, de skal være akkurat som de er.


1 kommentar:

  1. Å huttetu for et eldorado!!

    Et helt loft fullt av skatter :-) Nå som vi flytter kjennes det som vi ikke trenger flere ting, men jeg vet følelsen ikke varer evig ;-)
    Hvis den posen i vogna havner på hengeren tror jeg at jeg kommer å redder den. Perfekt for Linneas lille Sara (dokka) :-)

    SvarSlett