onsdag 3. november 2010

Aksjon: Rydd mørkeloftet!

I vente på å bygge veranda må vi finne på noe og mørkeloftet skal til pers. Der oppe er det en del kasser etter de tidligere eierne, det er ikke lagt gulvplater der oppe og det er heller dårlig med lys. Vi har også planer om å rulle ut et lag til med isolasjon, så vi får begynne i en ende og se hva det blir til der oppe. Verre kan det i alle fall ikke bli.

Jeg har tittet litt i noen av pappeskene og der var det mye rart! Fant denne barneboken om Askepott, her ser dere bryllupsbilder i 3D. Fant også et utklipp der man kunne bestille tweedkjole til helårsbruk til den nette sum av 48 kr. "Kjolen lukkes med glidelås foran og gir muligheter for å bli brukt med genser inni - til tidlige vårpromenader...", du å du!

Må innrømme at jeg skrattlo når disse herlighetene ble plukket opp. Tenk å vakle rundt på disse platåene en gang på 70- og 80tallet. Hihi, ser for meg ho mor i denne stilen. Må innrømme at jeg ikke har gjort meg opp en mening enda, stilig eller rett og slett ille?

Denne søte karen her ble ikke pakket ned igjen. Han må få sitte oppe på stua en liten stund, en gammel teddybjørn skal ikke ligge pakket bort. Sigurd trodde jeg kom til å ta vare på alt og starte bruktmarked. Men, nei da. Har tatt vare på 1 stk. Ludo, 1 stk. Teddybjørn og 2 stk. gammel, bestemor-kaffekjel. Men da hører det også kanskje til historien at jeg har åpnet langt fra alle eskene...


4 kommentarer:

 1. Må ta vare på skoa! Kjækt å ha vess du ska kle d ut! :P kan vædde på at d ikje e monge som he samme skoa som d da ;P

  SvarSlett
 2. NO WAY! Dæi e kasta ;)
  Mæææn, i tok vare på nåkken råtøffe solbrillå! Trill-ronnj å meget hot :D

  SvarSlett
 3. huff :P
  kaffær så stor rængjøring? Ska lofte bli hælt tom lr?

  SvarSlett
 4. D va så mykji rot oppå der som hæurte te dæi som ha d før, åsså e d ikkje platå te gålv, bære æi fjøl her å æi der... Så planæ e å ha oppå æt lag te mæ isolasjon å lægge skikkeli gålv så d bli ænklære å ha oppå pappeskå å sånt :) Arti å sjå i alle gamle æsken da! :D

  SvarSlett